zondag 22 september 2013

LIBELLE

Vandaag is de wol die ik gisteren geverfd heb droog. Vanochtend heb ik nog een beetje geverfd voor de spincursus. Ik de paarse en groene ineen pan met water geverfd. Het was bruin/grijze Bfl en witte Bfl. Leuk te zien hoe verschillen de de kleuren opgenomen worden. En libelle ging op de blauwe wol zitten en heeft er een hele tijd gezeten.

 
 

 


De wol van de Chantimanou swap heb ik voor een deel gesponnen.Dat heb ik op het spinnenwiel gedaan; dat ging dus lekker snel. De 100 gram die ik gekregen heb, heb ik voor de helft gesponnen en getwijnd met het garen dat ik zelf geverfd heb. Het is een vrolijk garen geworden. Wat ik ervan wil maken weet ik nog niet. De streng weegt 117 gram en heeft een looplengte van 529 meter. De draad had iets meer twijn kunnen hebben.


2 opmerkingen:

 1. Deine Färbung ist ja der Hammer Marion!!!

  Liebe Grüsse
  Sidi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Danke Sidi....das blaue/olive bin ich schon am spinnen. Von den anderen finde ich es schoen zu sehen wie verschieden es werden kan wenn man verschiedene wolle nimmt. Das naechste mahl moechte ich senf/orange/olive versuchen. Warme herbstfarben. Ich habe einfach zuviel ideeen.

  Liebe gruesse,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen